Vi tilbyder


 

Rebild Kanoudlejening tilbyder udlejning af kanoer på Lindenborg Å.


Alle kanoer leveres ved startstedet efter aftale. Kanoer SKAL bookes på forhånd. Vi er kun ved startstedet efter aftale. Startstedet ligger på adressen: Vælderskoven, 9520 Skørping ved Nybro.


 • Der følger redningsveste/kanoveste og padler med til alle i kanoen. Dette er indeholdt i prisen på 450 kr. per kano.


 • Vi har veste til de aller mindste på 0-20 kg og op til de største på + 100 kg. Vi har naturligvis redningsveste til de små børn og de mere komfortable kanoveste til større børn og voksne.


 • Vi afhenter kanoerne igen ved slutstedet, og dette er inkluderet i prisen på de 450 kr. for en kano. Vi anbefaler to voksne i hver kano eller evt. 2 voksne og 2 mindre børn. Der er som udgangspunkt 3 sæder i hver kano.


 • Der udleveres et kort over kanoturen ved start.


 • Vi udfører IKKE  passagertransport, men henviser i stedet til lokale vognmænd i området, hvis der evt. ønskes hjemtransport tilbage til startstedet efter endt kanotur. Hvis man ankommer med flere biler, vil det være smart at placere en eller flere biler ved slutstedet inden afgang fra startstedet.Husk at indregne køretid inden jeres aftalte starttidspunkt.


 • Hunde er også velkommen på Lindenborg Å - Husk et tæppe til hunden, da det kan være koldt at sidde i bunden.


     Vi tilbyder 5 forskellige kanoture:


 1. Vores korteste tur går fra startstedet og over til Klepholm/Kærvang ved Støvring. Detter er en tur på knap 3 timer, hvilket svarer til ca. 7 km.
 2. Det næste stop ligger kun 25 minutter længere fremme ved Støvringvej ca. 3 km uden for Støvring by.
 3. Vores næste tur går fra startstedet og ud til Håls Bro (Gerdingvej/Hålsbrovej). Dette er en tur på ca. 6 timer, hvilket svarer til ca. 17 km.
 4. Tur nr. fire går fra startstedet og ud til Lindenborg Gods. Dette er en tur på ca. 7 timer, hvilket svarer til ca. 21 km.
 5. Den sidste tur går fra startstedet og op til Limfjorden (Storvorde). Dette er en tur på ca. 11 timer, hvilket svarer til ca. 33 km. De fleste som vælger denne tur, tager en overnatning med undervejs.